Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn rijschool machtigen?

 

Wanneer je er klaar voor bent om een examen of TTT te gaan doen, dan is het belangrijk om je te machtigen bij het CBR. Alle informatie hierover kun je lezen op de site van het CBR. Ga dan naar rijschool machtigen, dit kan ook door op de volgende link te klikken  rijschool machtigen. Hiervoor heb je wel je DigiD-code nodig. Heb je nog geen DigiD, vraag die dan eerst aan op de site van DigiD. Hiervoor kun je ook op de volgende link klikken   Digid aanvragen. Je rijschool krijgt wanneer je deze gemachtigd hebt, ook gelijk bericht van en deze stuurt dan ook alle gegevens door die je hebt opgegeven. Vul op de site van het CBR alles dan ook zo volledig mogelijk in. Er zal ook gevraagd worden, om je rijschool te kunnen machtigen. Vul het registratie nr. van jouw rijschool in.

Het registratie nummer van ons is: 2641U5 )

Machtig de rijschool voor een (toets) en een (examen)?

 

Hoe kan ik mijn theorie aanvragen?

 

Druk op deze Link   om aan te vragen op Cbr.nl met jou Digid  ( Digid aanvragen link zie hierboven  )

 

Moet ik betalen voor mijn proefles?

 

De proefles is niet helemaal gratis, wij berekenen hiervoor éénmalig inschrijfgeld van € 45,- euro bij inschrijving. De proefles duurt ongeveer 2 uur.
Spannend je eerste proefles, kom bij Van Maaren ontdekken wat je er van vindt en of de klik er is met jouw instructeur. Zodra je enthousiast bent kunnen we direct de lessen inplannen. Van Maaren staat bekend om zijn flexibiliteit. Ben je benieuwd wat anderen van ons vinden, kijk dan even onderaan elke pagina bij klanten vertellen.

 

Kan ik mijn lespakket afstemmen naar mijn wens?

 

  • Wij lessen standaard 2 uur per les, omdat de studie al genoeg tijd in beslag neemt? Dat is 2x zo snel als bij de meeste rijscholen in jou buurt. Bij Autorijschool Van Maaren maken we een pakket en planning aan de hand van jouw agenda!
  • Je word opgehaald en weggebracht op de plaatsen die voor jou het beste uitkomt. Mits het een redelijke afstand is voor de volgende kandidaat.

 

Kan ik zelf bepalen wanneer ik les krijg?


De lessen zullen in overleg met de rijinstructeur ingepland worden en we houden uiteraard altijd rekening met jouw agenda.


Bestaat de mogelijkheid een les in te halen als je er één afzegt?

 

Ja, als je 48 uur van te voren de les afzegt is dit geen probleem.


Is het mogelijk om per uur lessen te nemen?

 

Absoluut maar dit is zeker niet voordelig voor jezelf en we staan hier vanwege de kwaliteit die we willen geven niet achter. Een losse les is namelijk €62,50 euro en met een pakket kan dit al vanaf €59,50 euro maar de keuze is aan jou!
Ruim 99% van al onze klanten neemt twee lesuren achter elkaar, dit word ook bij de kennismaking gemeld.

 

Is het mogelijk de opleiding in termijnen te betalen?

 

Dit is zeker mogelijk, overleg dit gewoon even met je rijinstructeur en vraag naar de mogelijkheden. Het lesgeld dient te worden voldaan vóór aanvang van de rijles.
Indien het om een pakket gaat, dient deze betaald te zijn voordat het pakket in gaat of in ieder geval het eerste termijn.
Het gewenste lespakket mag in max. 2 termijnen van 1 maand maand achter elkaar verdeelt worden, hierdoor zijn de lespakketten ontstaan en zo voor iedereen een betaalbare oplossing.

Kijk even bij prijzen naar de lespakket voorwaarden.

Lees de algemene voorwaarden van de rijschool aandachtig door.

  • Bij termijn betaling gaat het totale lespakket gedeeld door het aantal termijnen.
  • Bij achterstallige betalingen zal de les ook stoppen na het betaalde gedeelte.
  • Eventuele afzegging van de rijles moeten 48 uur van te voren bekend worden gemaakt bij de rijschool, anders wordt de volledige les van twee lesuren in rekening gebracht.

 

Wat kan ik verwachten van mijn rijles?

 

  • De rijlessen worden in blokken van 2 lesuren gegeven.
  • Dus 1 rijles, zijn twee lesuren.
  • Wij adviseren een blok van 2 uur omdat dit veel efficiënter is dan twee keer 1 lesuur.
  • Houd er wel rekening mee, dat je bij de volgende kandidaat stopt en vervolgens door hem of haar naar huis gebracht word. Er komt dan minimaal een kwartier aan reistijd voor jou bij. Zo kan iedereen opgehaald worden en weer thuis worden gebracht, zonder dat dit van jouw lestijd af gaat.

 

Hoeveel rijlessen heb je eigenlijk nodig?    (druk op de Link)

 

In wat voor een auto wordt er gereden?

 

Je rijdt in de nieuwste Nissan Qashqai, met de nieuwste technieken en veiligheid systemen van nu. ( zo genoemd ADAS )

 

 

 

9,6 10
Autorijschool van Maaren
225 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen