actie autorijschool van Maaren Rijschool Amersfoort

Rijschool Soesterberg

Rijles op verschillende tijden

Zoekt je een rijschool in Soesterberg en omgeving? Dan bent je bij Autorijschool Van Maaren aan het juiste adres. Wij begrijpen dat je gebonden bent aan een druk schema en dat je daardoor niet altijd overdag tijd hebt om rijlessen in te plannen. Bij onze rijschool is het mogelijk om in de avonduren of op zaterdag te lessen. Wij adviseren wel om zoveel mogelijk lessen overdag te plannen, omdat het rijexamen hier beter op aansluit. Onze lessen worden gegeven in een nieuwe lesauto die is voorzien van de nieuwste snufjes om het rijden zo gemakkelijk en veilig mogelijk te maken.

Faalangst en rijexamen

Bent je op zoek naar een rijschool die rekening houdt met uw faalangst? Dan bent je bij ons aan het juiste adres. Autorijschool Van Maaren is namelijk faalangst-rij instructeur gecertificeerd. Dit betekent dat onze rij-instructeurs weten hoe zij met faalangst moeten omgaan en kunnen u dan ook perfect begeleiden. Wij geven jou net dat beetje extra aandacht om ervoor te zorgen dat u voor uw rijexamen slaagt en uw angst onder controle krijgt. Als je Faal-, Rijangst, ADHD, Autisme, ADD, PDD-NOS, Asperger hebt, is dat bij ons geen probleem. Wij zijn hiervoor namelijk gediplomeerd en hebben al jaren ervaring in allerlei angst- en concentratiestoornissen. Wilt u weten wat rijschool voor je kan betekenen? Neem dan direct contact met ons op.

Rijles voor 17-jarigen in Soesterberg

Sinds kort is het ook mogelijk om als 17-jarige in Soesterberg jou rijbewijs te halen. Hier komen wel een aantal zaken bij kijken. Zo mag je alleen rijden met een begeleider. Voordat je met jou rijopleiding begint, moet je dan ook een zogenaamde begeleiderpas aanvragen. Deze pas moet op naam staan van minimaal 1 en maximaal 5 coaches die aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • Hij of zij is minimaal 27.
  • Minimaal 5 jaar een geldig rijbewijs hebben.
  • Geen aantekeningen van justitie hebben.

Voordat een begeleiderpas wordt uitgedeeld, moet eerst uit worden gezocht of een coach aan deze eisen voldoet. Het kan dus enige tijd duren voordat u deze pas ontvangt. Onze rijschool helpt u graag hierbij.

Alle leeftijden

Het kan zijn dat je om wat voor reden ook uw rijbewijs niet hebt gehaald op 18-jarige leeftijd. Je hebt bijvoorbeeld ooit een nare ervaring gehad in het verkeer en bent daarom nooit aan rijlessen begonnen. Wilt je alsnog jou rijbewijs halen en bent je op zoek naar een goede rijschool in Soesterberg die je hierbij kan begeleiden? Autorijschool Van Maaren kan jou helpen. Samen met jou kijken wij hoe onze rijschool het probleem kan oplossen en dat jij jou rijbewijs alsnog haalt. Vraag direct een gratis proefles aan om te zien wat wij voor jou in Soesterberg kunnen doen.

Vraag direct een gratis proefles aan

Wilt je graag meer weten over onze mogelijkheden in Soesterberg? Bel dan naar +31 (0)6 – 510 940 12. Ook kunt je een e-mail sturen naar info@autorijschoolvanmaaren.nl. Je kunt ook direct een proefles aanvragen. Wij helpen je graag verder.

Rijschool Van Maaren Amersfoort

9,5 10
Autorijschool van Maaren
155 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen