Rijschool Hoevelaken actie autorijschool van Maaren

Rijschool Hoevelaken

Autorijschool van Maaren is als rijschool in Hoevelaken en omgeving al vele jaren actief. In de jaren dat wij onze rijlessen aanbieden, hebben wij al een groot aantal personen laten slagen voor zowel het theorie- als het praktijk examen. Wij streven er naar dat onze leerlingen in Hoevelaken zo snel mogelijk de rijvaardigheden leren beheersen, die nodig zijn om veilig en zelfstandig de openbare weg te betreden. Als je Faal-, Rijangst, ADHD, Autisme, ADD, PDD-NOS, Asperger hebt, is dat bij ons geen probleem. Wij zijn hiervoor namelijk gediplomeerd en hebben al jaren ervaring in allerlei angst- en concentratiestoornissen.

Veilige en comfortabele lesauto

De lesauto waar je bij onze rijschool rijles in krijgt, is van alle gemakken voorzien. Met airconditioning, airbags, navigatie en comfortabele stoelen, profiteert je van veiligheid en comfort. Daarnaast is de rijinstructeur gedegen opgeleid en neemt deze ruim de tijd om jou op te leiden. Door rekening te houden met uw wensen en behoeften, zal de rijles in Hoevelaken u ongetwijfeld bevallen.

Ontdek de vele voordelen

Bel of mail onze rijschool in Hoevelaken vandaag nog en ontdek de vele voordelen die wij voor onze leerlingen beschikbaar hebben. De rijlessen kunt je bij ons volgen wanneer het jou uitkomt. Hiervoor kunt je ons dagelijks bereiken via het contactformulier, telefonisch en per e-mail.

9,5 10
Autorijschool van Maaren
154 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen