Rijschool Hoevelaken

Autorijschool van Maaren is als rijschool in Hoevelaken en omgeving al vele jaren actief. In de jaren dat wij onze rijlessen aanbieden, hebben wij al een groot aantal personen laten slagen voor zowel het theorie- als het praktijk examen. Wij streven er naar dat onze leerlingen in Hoevelaken zo snel mogelijk de rijvaardigheden leren beheersen, die nodig zijn om veilig en zelfstandig de openbare weg te betreden. Als je Faal-, Rijangst, ADHD, Autisme, ADD, PDD-NOS, Asperger hebt, is dat bij ons geen probleem. Wij zijn hiervoor namelijk gediplomeerd en hebben al jaren ervaring in allerlei angst- en concentratiestoornissen.

Lid van BOVAG

Wij hebben regelmatig aantrekkelijke acties en kortingen op de rijlessen. Vandaar dat het handig is om op de hoogte te blijven van ons aanbod. Daarnaast profiteert je als leerling van ons BOVAG lidmaatschap. Dit lidmaatschap levert je namelijk verschillende voordelen op, zoals de garantie op de betaalde rijlessen. Daarmee heeft je meer zekerheid en hoeft je niet bang te zijn, je geld kwijt te raken.

Veilige en comfortabele lesauto

De lesauto waar je bij onze rijschool rijles in krijgt, is van alle gemakken voorzien. Met airconditioning, airbags, navigatie en comfortabele stoelen, profiteert je van veiligheid en comfort. Daarnaast is de rijinstructeur gedegen opgeleid en neemt deze ruim de tijd om jou op te leiden. Door rekening te houden met uw wensen en behoeften, zal de rijles in Hoevelaken u ongetwijfeld bevallen.

Ontdek de vele voordelen

Bel of mail onze rijschool in Hoevelaken vandaag nog en ontdek de vele voordelen die wij voor onze leerlingen beschikbaar hebben. De rijlessen kunt je bij ons volgen wanneer het jou uitkomt. Hiervoor kunt je ons dagelijks bereiken via het contactformulier, telefonisch en per e-mail.

135 beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen