Rijschool Bunschoten

Neem contact op met Autorijschool van Maaren als je goed en snel jou rijbewijs wilt halen. Wij hebben als flexibele rijschool in Bunschoten al vele inwoners een gedegen rijopleiding geboden. Wilt je echter in een rustig tempo rijles volgen? Ook dat is voor onze rijinstructeur geen enkel probleem. Wij bieden onze lessen aan in jou eigen tempo en geven voor rust in onze rijlessen. Als je Faal-, Rijangst, ADHD, Autisme, ADD, PDD-NOS, Asperger hebt, is dat bij ons geen probleem. Wij zijn hiervoor namelijk gediplomeerd en hebben al jaren ervaring in allerlei angst- en concentratiestoornissen. Zo zullen wij jou niet iets vragen te doen, waar je niet aan toe bent. Je lest altijd in de nieuwste lesauto van deze tijd, met alle denkbare technieken van de nieuwste Advanced Driver Assistance Systems ( ADAS )

Garantie op rijlessen

Onze rijschool geeft garantie op de rijlessen in Bunschoten. Dat betekent dat u recht heeft op de lessen en geld die u betaald heeft.

Veel flexibiliteit

Bij ons ontvangt je de zekerheid die u nodig heeft. Bovendien profiteert je ook van veel flexibiliteit. Zo kunt je zelf de hoeveelheid, de frequentie en de tijdsduur van de rijlessen in Bunschoten bepalen. Daarnaast is het mogelijk om de rijlessen voor een groot deel zelf in te plannen. Doordat wij zowel ’s avonds als overdag, doordeweeks en in het weekend, rijlessen aanbieden, is er altijd een tijdstip in te plannen waarop je rijles bij onze rijschool in Bunschoten kunt volgen. Neem gerust contact met ons op als u meer informatie wilt ontvangen en een eerste rijles wilt inplannen.

9,6 10
Autorijschool van Maaren
218 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen