Faalangst rijexamen

Faalangst voor je rijexamen wordt verleden tijd

Heel veel mensen hebben een rijbewijs, maar ook heel veel mensen hebben faalangst voor het rijexamen. In de hele wereld wordt auto gereden, dus ook jij kunt het. Toch is dit makkelijker gezegd dan gedaan, dit begrijpen we ook bij autorijschool Van Maaren. Het verkeer wordt steeds drukker en sommige mensen rijden bijzonder roekeloos. Al met al kun jij nog zo voorzichtig rijden, een ongeluk zit in een klein hoekje. Met faalangst een rijexamen afleggen is dus geen pretje. 

Heb je faalangst?

Bij faalangst of rijangst kun je last hebben van onder andere overmatig transpireren, trillende handen, hartkloppingen, plotselinge hoofdpijn, hyperventileren of verkrampte spieren. Dit zijn de veelvoorkomende symptomen, maar er kunnen dus allerlei problemen ontstaan. Welke problemen je ook hebt, ze kunnen je het autorijden behoorlijk lastig maken. Ook zal een examinator je minder snel laten slagen als je zichtbaar angstig bent. Het is belangrijk voorrang te verlenen, maar je moet niet bang zijn om voor ander verkeer te gaan wanneer je van rechts komt, bijvoorbeeld. Voor iedereen is dit weer anders en daarom kun je deskundige begeleiding goed gebruiken.

Gecertificeerde autorijschool

Gelukkig is autorijschool Van Maaren een rijschool die gecertificeerd  en gespecialiseerd in het begeleiden van cursisten met faalangst voor het rijexamen. Ook voor andere stoornissen, zoals rijangst, ADHD, autisme, ADD, PDD-NOS en Asperger kun je bij ons rekenen op deskundige hulp waar jij je prettig door voelt. Met een goede begeleiding zul jij uiteindelijk zelfverzekerd en veilig de weg op gaan, ook wanneer er geen instructeur met een extra rem naast je zit.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

9,6 10
Autorijschool van Maaren
218 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen