Rijschool Soest

Rijschool in Soest

Als je op zoek bent naar een rijschool bij Soest, dan is autorijschool Van Maaren voor jou de uitgelezen mogelijkheid om je rijbewijs te halen. Niet alleen leer je veilig en zelfstandig te rijden, ook leer je omgaan met moeilijke situaties die in het drukke verkeer kunnen ontstaan. Om dit te leren volg je lessen van 60 of 120 minuten, veelal op normale werkdagen, overdag of in de ochtend. Op deze tijden is het namelijk vaak drukker op de weg en kun je dus beter kennis maken met het algemene rijgedrag van het overige verkeer.

Ook kan het misschien geen kwaad om bij ons een opfriscursus te volgen, zeker wanneer je bijvoorbeeld een lange tijd niet hebt kunnen rijden.

 

Rijden met een stoornis

De lessen volg je in een nieuwe, handgeschakelde lesauto. Bovendien is deze uitgerust met de nodige technologie, zodat je ook leert te rijden met behulp van bijvoorbeeld een navigatiesysteem. Het drukke verkeer kan je namelijk behoorlijk in de war brengen, zeker wanneer je ook nog eens last hebt van faal- of rijangst, ADHD, autisme, ADD, PDD-NOS of Asperger. Zeker in dat geval kun je bij onze rijschool in Soest terecht. Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van cursisten die met dergelijke problemen te kampen hebben.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

9,6 10
Autorijschool van Maaren
218 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen