Speciale rijscholen

Een van de beste speciale rijscholen

In je zoektocht naar speciale rijscholen bij Amersfoort kom je bij autorijschool Van Maaren terecht. Bij ons leer je tijdens rijles van 120 minuten hoe je veilig, zelfstandig en goed kunt deelnemen aan het verkeer. Het is begrijpelijk dat je dit toch wel spannend vindt, zeker in het begin. Of misschien heb je er juist zo veel zin in dat je het af en toe wat rustiger aan zou moeten doen. Wat voor extra hulp je ook nodig hebt, Autorijschool Van Maaren helpt jou graag verder.

 

Waarom Van Maaren?

Bij speciale rijscholen kun je terecht wanneer je extra aandacht nodig hebt tijdens het rijden. Dit kan het geval zijn wanneer je last hebt van bijvoorbeeld faalangst, rijangst, ADHD, autisme, ADD, PDD-NOS of Asperger, om een aantal te noemen. Speciale rijscholen zoals Autorijschool Van Maaren in Amersfoort kunnen je helpen om hiermee om te gaan tijdens het autorijden, zodat je goed voorbereid je examen in gaat. Wij zijn gediplomeerd in het begeleiden van leerlingen met dergelijke problemen en hebben hier jarenlang ervaring mee.

Over Van Maaren

Bij onze rijschool kun je zowel ’s ochtends, ’s middags als ’s avonds rijden en ook op zaterdagen. Het is wel verstandig om zoveel mogelijk op normale, drukke tijden te rijden, zodat je snel gewend raakt aan het verkeer om je heen. Je kunt namelijk zelf nog zo goed rijden, andere weggebruikers kunnen je toch in de problemen brengen. De lessen volg je in een nieuwe lesauto, voorzien van alle moderne technische snufjes. Wij hebben we altijd de nieuwste Advanced Driver Assistance Systems ( ADAS ) aan boord. En leer je ook om te gaan met het gebruik van bijvoorbeeld navigatie.

Benieuwd wat wij voor jouw kunnen betekenen?

9,6 10
Autorijschool van Maaren
225 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen