Rijschool Baarn

Een uitstekende rijschool in Baarn

Voor een rijschool in Baarn ben je bij autorijschool Van Maaren aan het juiste adres. Hier zul je leren om veilig en zelfstandig deel te nemen aan het drukke verkeer. Dit doe je tijdens lessen van 60 of 120 minuten. Bovendien kun je ook bij ons terecht voor een opfriscursus, of wanneer je last hebt van bijvoorbeeld faalangst, rijangst, ADHD, autisme, ADD, PDD-NOS of Asperger. Wij zijn gediplomeerd in het begeleiden van leerlingen die hier last van hebben. Daarom hoeft het halen van je rijbewijs bij onze rijschool in Baarn geen probleem te worden.

Rijden bij Van Maaren

Dit doe je in een nieuwe lesauto, welke voorzien is van de moderne technologie zoals je dat mag verwachten. Daarom leer je dus niet alleen het rijden zelf, maar leer je ook omgaan met bijvoorbeeld een navigatiesysteem. Wanneer je lessen volgt, kun je deze volledig zelf inplannen. Wel is het raadzaam om zoveel mogelijk op werkdagen te rijden en niet te vaak in de avond. Zo leer je namelijk beter omgaan met het andere verkeer op de weg. Misschien maak jij zelf geen fouten, maar doen andere weggebruikers dit wel. Als je hier vervolgens niet op reageert, zul je toch zakken voor je examen. Uiteraard helpen wij je om met zelfvertrouwen achter het stuur te kunnen zitten.

BOVAG lidmaatschap

Daarnaast zijn wij als rijschool in Baarn in het bezit van een BOVAG lidmaatschap. Dit houdt in dat jij als cursist meer zekerheid hebt. Koop je een pakket en gaat de rijschool vervolgens failliet, dan zou jij je geld kwijt zijn wanneer deze rijschool geen lid is van de BOVAG. Er zijn ongeveer 900 rijscholen lid, dus dan kun je jouw resterende lessen volgen bij een andere rijschool.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

9.4
139 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen