Rijschool Nijkerk

Woont je in de omgeving van Nijkerk en bent je op zoek naar een rijschool waar je op uw eigen tempo rijles kunt volgen? Dan is Autorijschool Van Maaren de ideale partij. Bij onze betrouwbare rijschool wordt je op een prettige manier klaargestoomd om volledig zelfstandig de openbare weg op te kunnen. Een ervaren en deskundige rijinstructeur is in staat om je op een veilige manier te begeleiden en u zo goed mogelijk voor te bereiden op het rijexamen.

Begeleiding op uw eigen niveau

In een comfortabele en goed uitgeruste lesauto, krijgt je autorijles bij onze rijschool in Nijkerk en omgeving. Indien je het spannend of beangstigend vindt om in de lesauto te stappen, zijn wij in staat om je optimaal te begeleiden en bereid om de tijd voor jou te nemen die je nodig heeft. Doordat de rijinstructeur van onze rijschool faalangst gediplomeerd is, bent je er van verzekerd dat wij weten hoe wij jou zo goed mogelijk kunnen begeleiden. Als je Faal-, Rijangst, ADHD, Autisme, ADD, PDD-NOS, Asperger hebt, is dat bij ons geen probleem. Wij zijn hiervoor namelijk gediplomeerd en hebben al jaren ervaring in allerlei angst- en concentratiestoornissen.

Waar, wanneer en hoe vaak u wilt

Bij onze rijschool is het mogelijk om zo vaak te lessen wanneer je wilt. Uiteraard zullen wij jou wel adviseren over de tijden en frequentie waarop ji het beste autorijles kunt volgen, maar je bent zelf vrij om dat op te volgen. Wij staan in Nijkerk en omstreken bekend als flexibele rijschool waar je een lespakket kunt samenstellen dat het best past bij uw situatie. Wij halen en brengen u op de locatie die u het beste uitkomst.

 

9,6 10
Autorijschool van Maaren
225 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen