actie autorijschool van Maaren Rijschool Leusden

Rijschool Leusden

Als je op zoekt bent naar een professionele rijschool in Leusden, dan bent je bij Autorijschool van Maaren aan het juiste adres. Wij kunnen personen van zowel jong als oud op een juiste wijze een gepaste rijopleiding bieden. Als je Faal-, Rijangst, ADHD, Autisme, ADD, PDD-NOS, Asperger hebt, is dat bij ons geen probleem. Wij zijn hiervoor namelijk gediplomeerd en hebben al jaren ervaring in allerlei angst- en concentratiestoornissen. De rijinstructeurs van onze rijschool weten precies hoe zij je het best kunnen opleiden, zodat je op een veilige en betrouwbare manier kunt deelnemen aan het verkeer in Leusden en omgeving.

Zelf uw rijlessen plannen

De rijlessen die wij aanbieden hebben geen vaste tijdsduur. Zo kunt je zelf bepalen of je één uur, anderhalf uur of twee uur achtereen rijles neemt. Wij halen je op iedere gewenste plaats in Leusden op en zetten je naderhand weer op de plaats af waar je wilt. Daarnaast kunt je voor een groot deel zelf de lestijden bepalen. Zowel overdag als ’s avonds en in het weekend, kunt je bij onze rijschool de rijlessen volgen die je nodig heeft.

Profiteer van onze aantrekkelijke prijzen

Geheel in jou eigen tempo brengen wij je de rijvaardigheden bij, die nodig zijn om zelfstandig te kunnen deelnemen aan het verkeer. Bij onze rijschool bent je in goede handen. Je hoeft zich geen zorgen te maken dat we zaken zullen overhaasten. In onze comfortabele lesauto zult zich snel op uw gemak voelen en spoedig positieve resultaten bereiken. Neem contact op met onze rijschool in Leusden, als je meer wilt weten of direct wil profiteren van onze aantrekkelijke prijzen.

9,5 10
Autorijschool van Maaren
154 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen