Autorijschool van Maaren Autisme of ADHD

Autisme of ADHD?

Geen probleem, wij bieden rijlessen voor iedereen voor hetzelfde tarief!

Heb jij een vorm van concentratiestoornis en zoek je een goede rijschool, dan zit je goed bij Autorijschool Van Maaren. Wij geloven dat iedereen het roze pasje moet kunnen behalen. Inmiddels hebben wij al veel ervaring opgedaan met rijles over angst- of concentratie problemen. Wil je ook graag de weg op, in je eigen auto? Maar heb je Autisme, PDD-NOS, Asperger, ADHD, ADD of een andere concentratiestoornis dat hoeft geen probleem te zijn. Wij helpen je graag,met het behalen van je rijbewijs.

Wij houden rekening met jouw wensen

Bij Rijschool Van Maaren snappen wij dat je speciale begeleiding nodig hebt, wanneer je een vorm van autisme, ADHD of een ander concentratie probleem hebt. Wij nemen daarom de tijd om jou de fijne kneepjes van het vak bij te brengen. Onze rijinstructeurs zijn speciaal opgeleid om hiermee om te gaan. Zij zullen jou de begeleiding bieden die jij nodig hebt. Zo ga jij vol zelfvertrouwen de weg op.

Ook voor een opfriscursus

Heb je al wat langer je rijbewijs? Maar zit je niet meer met een lekker gevoel in de auto? Dan biedt onze rijschool uitkomst. Je kunt namelijk ook bij ons terecht voor een speciale opfriscursus. Ook bestuurders die van het CBR uit een rijtest moeten afleggen, kunnen van deze cursus gebruikmaken. Jij gaat dan samen met onze rijinstructeur op pad om de auto weer onder controle te krijgen. Bij ons kun je zelf aangeven wat je lastig vindt en wat je wilt oefenen. Wij houden rekening met jouw behoeften en stemmen de opfriscursus hierop af.

Nog 5 redenen om voor ons te kiezen

  • Rijlessen voor iedereen. Of je nu zoekt naar een rijles voor PDD-NOS of rijles voor Asperger, wij helpen je graag
  • Onze rijinstructeurs zijn gecertificeerd om met verschillende angst- en concentratiestoornissen om te gaan
  • Flexibele lestijden. Ook ’s avonds en op zaterdag in te plannen
  • Rijles vanaf 16,5 mogelijk
  • Wij bieden jou aantrekkelijke prijzen

Meer te weten komen? Neem gerust contact op!

Wil je graag wat meer weten over rijles en Autisme? Wat moet ik doen? (druk deze link) Of ben je op zoek naar een rijschool die rijles voor ADHD biedt? In beide gevallen staan onze medewerkers graag voor je klaar. Neem dus gerust contact met ons op. Je kunt hiervoor het contactformulier op onze website invullen of stuur een e-mail naar: info@autorijschoolvanmaaren.nl. Zodra wij je bericht ontvangen hebben, zullen wij contact met je opnemen. Bel je ons liever? Dat kan naar: 0651094012. Rijschool Van Maaren is jouw adres voor rijles met ADHD of andere concentratieproblemen.

 

9,5 10
Autorijschool van Maaren
155 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen