Rijschool Woudenberg

Een rijschool in Woudenberg die betrouwbaar en flexibel autorijles op maat verzorgt? Dat vindt je bij Autorijschool Van Maaren. Wij komen met plezier bij jou in Woudenberg om je op te halen voor een één of twee uur durende rijles. De eerste proefles is bij onze rijschool is altijd geheel vrijblijvend. Na deze eerste autorijles, kunt je zelf beslissen of onze rijschool bij jou past en kunnen wij jou adviseren over het aantal rijlessen dat je wellicht nodig heeft voor het behalen van uw autorijbewijs. Als je Faal-, Rijangst, ADHD, Autisme, ADD, PDD-NOS, Asperger hebt, is dat bij ons geen probleem. Wij zijn hiervoor namelijk gediplomeerd en hebben al jaren ervaring in allerlei angst- en concentratiestoornissen.

Tot 48 uur van te voren kosteloos annuleren

Onze rijschool biedt uitermate flexibele lestijden aan. Je bent namelijk bij ons niet gebonden aan vaste lesuren, maar hebt de mogelijkheid om zelf aan te geven op welke uren je wilt lessen en hoe vaak je rijles wilt hebben. Door onze flexibiliteit zijn wij in staat om jou agenda af te stemmen op de lesuren. Mocht je onverhoopt toch niet kunnen op het afgesproken tijdstip? Dat is geen probleem. Tot 48 uur voor aanvang van de rijles, kunt u de les kosteloos annuleren bij onze rijschool.

Meer informatie ontvangen?

Het kan zijn dat je nog vragen heeft of dat je graag nog wat meer informatie wilt ontvangen voordat je jezelf aanmeldt bij onze rijschool. Neem in dat geval gerust eens contact met ons op via het contactformulier, ons telefoonnummer 06-51094012 of het algemene e-mail adres van onze rijschool. In Woudenberg en omstreken bieden wij je graag onze professionele autorijlessen aan.

 

9,6 10
Autorijschool van Maaren
204 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen