Rijschool Soest

Ben je opzoek naar een betrouwbare en goede rijschool in Soest. Autorijschool Van Maaren is echter een rijschool die je op een veilige en betrouwbare wijze autorijles kan geven in Soest en omstreken. Of je nu student bent of al jaren een rijbewijs bezit, maar angstig in de auto bent, het maakt voor ons weinig verschil. Als je Faal-, Rijangst, ADHD, Autisme, ADD, PDD-NOS, Asperger hebt, is dat bij ons geen probleem. Wij zijn hiervoor namelijk gediplomeerd en hebben al jaren ervaring in allerlei angst- en concentratiestoornissen. Het enige verschil met een andere rijschool is dat wij onze lessen zo goed mogelijk toespitsen op uw mogelijkheden en uw individuele wensen.

Flexibel op ieder niveau

Niet alleen de lessen zelf bieden wij op een flexibele wijze aan, ook de lestijden kunnen wij uitermate flexibel organiseren. Doordat je ongetwijfeld een drukke agenda hebt, heeft je wellicht maar beperkte mogelijkheden voor het nemen van rijles. Bij onze rijschool heb je daarom de mogelijkheid om zo veel mogelijk te lessen op de tijden die u het best uitkomen. Zo is het zelfs mogelijk om regelmatig in de avonduren en op zaterdagen autorijlessen te nemen.

Geen enkel risico

Het BOVAG lidmaatschap vertelt jou dat je te maken heeft met een rijschool die kwaliteit biedt. Bovendien heb je hierdoor altijd garantie op terugbetaling van de rijlessen die je niet heeft kunnen krijgen. Dat kan bijvoorbeeld in geval van faillissement van onze rijschool, waarbij je anders jou vooruitbetaalde geld niet terug zou krijgen. Dat risico loopt je bij ons dus niet. Meer weten? Neem dan contact op met onze rijschool voor het volgen van rijlessen in Soest.

9.4
139 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen