Rijschool gespecialiseerd in rijangst

Begint jouw hart al sneller te kloppen bij het idee van een verre autoreis? Je bent niet alleen. Veel meer mensen dan dat jij denkt hebben last van rijangst. Je schamen voor je rijangst is dus ook nergens voor nodig. Hoe deze angst voor het verkeer of voor examens ook is ontstaan, het hoeft je leven niet te bepalen. Wij van autorijschool van Maaren zijn als rijschool gespecialiseerd in rijangst of faalangst en kunnen je helpen je angst in het verkeer of bij examens te overwinnen.

Rijschool gespecialiseerd in rijangst

Oorzaken en symptomen van rijangst

Rijangst kan op veel verschillende manieren ontstaan. Misschien heb je al wel een tijdje niet meer gereden en is er spanning opgebouwd. Of heb je in het verleden een vervelende ervaring in het verkeer gehad. Ook kan het natuurlijk dat je persoonlijke situatie invloed heeft op je rijgedrag. De symptomen van rijangst variëren per persoon. Sommige mensen ervaren hevig transpireren, andere krijgen hoofdpijn of worden trillerig. Er zijn zelfs mensen die last krijgen van paniekklachten en angstaanvallen, of hyperventilatie en spierverkrampingen ervaren. Wij, als rijschool gespecialiseerd in rijangst, kunnen je helpen deze symptomen aan te pakken.

Hoeveel mensen hebben rijangst?

Weet dat je hierin niet alleen bent – jezelf ervoor schamen is dus absoluut niet nodig. Als deze symptomen je overvallen, kan je de controle verliezen. Geen wonder, dus, dat je de keer erna angstig achter het stuur kruipt. In Nederland zijn er meer dan 1 miljoen mensen met een rijbewijs met rij- of verkeersangst. Hierdoor durven zij niet meer veel te rijden, of zelfs helemaal niet meer de weg op te gaan.

Gecertificeerde rijschool gespecialiseerd in rijangst

Geloof je ons als wij je vertellen dat het niet zo hoeft te zijn? Wij zijn namelijk faalangst rijinstructeur gecertificeerd, en hebben ons daarmee als rijschool gespecialiseerd in rijangst. Dit maakt ons dan ook anders dan andere rijscholen. Wij helpen mensen van alle leeftijden hun spanning rondom het rijden te verminderen. Dit kan tijdens de rijles zelf zijn, maar ook als je al een tijdje je rijbewijs hebt. Door middel van onze opfriscursus hebben wij namelijk verschillende gevestigde weggebruikers weer wat meer zekerheid achter het stuur gegeven. Vind je het fijn om te lezen hoe andere mensen onze lessen hebben ervaren? Neem eens een kijkje bij onze reviews.

De angsten aangaan

De angsten die jij ervaart gaan wij samen aan, zodat je de controle weer terug kan krijgen over de manier waarop jij achter het stuur zit. Als rijschool gespecialiseerd in faalangst hebben wij onderhand vele jaren ervaring, waarin wij alle verschillende soorten angsten langs hebben zien komen. Wij kijken dus niet zo snel van iets op. Tips en trucs worden door ons meegegeven als handvatten voor wanneer je (weer) alleen de weg op gaat. Een vrijblijvende en gratis proefles is zo aangevraagd. Waarom waag je de kans niet? Wij doen het graag samen met je.

9,6 10
Autorijschool van Maaren
222 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen