Speciaal voor iedereen met een rijbewijs! (opfriscursus)

Bij Autorijschool Van Maaren kunt u terecht voor een opfriscursus

Heeft u al jaren uw rijbewijs, maar rijdt u heel weinig of heeft u al jaren niet meer gereden? Dan bent u lang niet de enige. Er zijn veel mensen die hier mee te maken hebben. In Nederland zijn er zo’n honderdduizenden mensen met deze ervaring.

Meestal is na een aantal rijlessen de rijangst of het vertrouwen om weer zelfstandig te kunnen autorijden terug. De leeftijden vallen dan ook ver uiteen. De meeste mensen die een opfriscursus aanvragen, vallen in de leeftijdscategorie van 25 t/m 70 jaar. Leeftijd speelt hierbij dus geen rol. Omdat iedere rijbewijsbezitter een eigen ervaring heeft, kunnen wij op maat advies geven en u persoonlijk helpen. Wij zijn bovendien gespecialiseerd in faalangst / rijangst. Mocht u een rijangst hebben dan kunt u meer informatie vinden bij onze rubriek faalangst / rijangst. U kunt bij ons tevens uw kennis opfrissen of vaardigheden bijscholen, zodat u bijvoorbeeld zelf uw voertuig kunt parkeren. Wij bieden jaarlijks vele mensen een opfriscursus aan.

Heeft u een dochter of zoon die mee doet aan:

logo 2todrive

Dan bieden wij als coach voor de verplichte begeleiders pas een opfriscursus speciaal voor u op maat. Meer informatie over 2toDrive kunt u hier vinden.

Uw theoretische kennis opfrissen?

Kies voor de Opfriscursus theorie om uw theoretische kennis te verbeteren.

Wij hopen u te kunnen verwelkomen met een gratis proefles ter kennis making.
U kunt contact met ons opnemen via ons contact formulier of mail of telefonisch

TEL. 06-51094012

afbeelding angst 2