Rijschool HOOGLAND

Autorijschool Van Maaren is al vele jaren actief als rijschool in Hoogland en omgeving. Wij onderscheiden ons van andere rijscholen, doordat wij onze leerlingen veel flexibiliteit bieden. Zo is het mogelijk om de rijlessen af te stemmen op uw agenda en net zo vaak te lessen als je zou willen. Bovendien kunt je bij verhindering de rijles tot 48 uur van te voren gratis annuleren.

Voldoen wij aan jou wensen?

Tijdens een gratis proefles kun je ontdekken of onze rijschool bij je past en of de rijinstructeur voldoet aan jou wensen. Indien je tevreden bent, kunnen wij jou een vrijblijvend advies geven over het aantal rijlessen dat je ongeveer nodig zal hebben om klaar te zijn voor het praktijk examen. Als je Faal-, Rijangst, ADHD, Autisme, ADD, PDD-NOS, Asperger hebt, is dat bij ons geen probleem. Wij zijn hiervoor namelijk gediplomeerd en hebben al jaren ervaring in allerlei angst- en concentratiestoornissen. Naar aanleiding van dit advies kunt je desgewenst het meest ideale lespakket afnemen, zodat je via onze rijschool veel kosten kunt besparen.

Speciale voordelen voor studenten

Voor studenten heeft onze rijschool speciale tarieven. Ook kunt u profiteren van verschillende extra voordelen. Daarnaast hebben wij regelmatig andere acties en aanbiedingen waar iedereen gebruik van kan maken.  Kijk eens online naar de mogelijkheden die onze autorijschool in de omgeving Hoogland aanbiedt en neem contact op om een kennismaking te plannen. Profiteer vandaag nog van de flexibiliteit en zekerheid van onze rijschool in de omgeving Hoogland!

Interesse ? Vul graag even ons contact formulier in of bel : 06-51094012.

9,6 10
Autorijschool van Maaren
225 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen