Rijschool Amersfoort

Welkom op de website van Autorijschool Van Maaren, een zeer betrouwbare rijschool in Amersfoort. Onze rijschool streeft ernaar onze leerlingen zo optimaal mogelijk op te leiden, zodat zij op een veilige manier zelfstandig kunnen deelnemen aan het verkeer. Het is mogelijk om rijlessen van één les van twee uur te volgen bij onze rijschool. De tijden kunt je geheel naar eigen wens indelen. Daarbij is het zelfs mogelijk om ’s avonds en op zaterdagen rijles te volgen bij onze rijschool in Amersfoort.

Afwisseling in tijden bij onze rijschool

Voor een zo goed mogelijke aansluiting op het praktijk examen is het goed om regelmatig af te wisselen tussen de lessen. Dat betekent dat het goed is om ook overdag lessen te volgen, omdat er dan een normaal verkeersaanbod op de wegen is. De afwisseling zorgt er dan voor dat onze rijschool jou leert omgaan met normale omstandigheden op de weg, zodat je naderhand klaar bent om geheel zelfstandig de weg op te gaan. Zelfs voor mensen met faalangst bieden wij unieke leertrajecten, zodat u de juiste begeleiding krijgt. Als je Faal-, Rijangst, ADHD, Autisme, ADD, PDD-NOS, Asperger hebt, is dat bij ons geen probleem. Wij zijn hiervoor namelijk gediplomeerd en hebben al jaren ervaring in allerlei angst- en concentratiestoornissen.

Onze rijschool beschikt over een lesauto met De nieuwste Advanced Driver Assistance Systems ( ADAS )

Wanneer jezelf aanmeld voor autorijles bij onze rijschool in Amersfoort, krijg je les in een moderne lesauto met handschakelbak. Dit voertuig is van alle gemakken voorzien, zorgt voor het nodige comfort en biedt de mogelijkheid om uitermate veilig de openbare weg te betreden. ADAS is Advanced Driver Assistance Systems. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met onze rijschool in Amersfoort. Vul het formulier in en kom direct in contact. Of bel ons: 06-51094012

9,6 10
Autorijschool van Maaren
204 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen