Autorijles Amersfoort

Wanneer u autorijles in Amersfoort wilt volgen, kunt u terecht bij Autorijschool Van Maaren. Wij zijn gespecialiseerd in het opleiden van allerlei type leerlingen, zodat zij zelfstandig en veilig kunnen deelnemen aan het verkeer. De autorijlessen zijn door de leerlingen zelf voor het grootste deel naar eigen wens in te delen. U kunt op werkdagen bij ons terecht, maar ook op zaterdagen. Hierbij is echter wel aan te raden om te zorgen voor enige afwisseling, zodat u te maken krijgt met verschillende hoeveelheden verkeersaanbod in Amersfoort en omgeving.

Acties en aanbiedingen voor autorijles

Voor het volgen van autorijles hebben wij zo nu en dan interessante acties en aanbiedingen. Zo kunt u bij ons terecht voor een gratis autorijles voor een eerste kennismaking.

Gecertificeerde faalangst rijinstructeur

Veel mensen vinden het spannend om rijles te nemen. Zo zijn er in Amersfoort en omgeving veel mensen met faalangst, die bang zijn om te falen. Voor deze mensen bieden wij als gecertificeerd faalangst rijinstructeur een bijzondere oplossing. Onzekere bestuurders worden door ons compleet op het gemak gesteld en kunnen op een eigen tempo autorijles in Amersfoort volgen. Als je Faal-, Rijangst, ADHD, Autisme, ADD, PDD-NOS, Asperger hebt, is dat bij ons geen probleem. Wij zijn hiervoor namelijk gediplomeerd en hebben al jaren ervaring in allerlei angst- en concentratiestoornissen. Voor meer informatie over autorijles in Amersfoort kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze autorijschool.

9,6 10
Autorijschool van Maaren
218 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen