Voorwaarden lespakketten actie autorijschool van Maaren

Voorwaarden lespakketten

De rijschool geeft korting op een lespakket naar keuze.

 

Bij afname van een lespakket gaat u er mee akkoord dat de rijschool bij langer dan 1 jaar geen rijles te hebben kunnen geven en/of afgenomen en/of gepland te hebben staan, de rijschool geen geld terug garantie zal bieden. De rijschool kan niet verantwoordelijk worden gesteld op het niet terug te betalen aan onze klant van het afgenomen lespakket tegoed, wanneer de klant niet aan deze voorwaarde voldoet. Lees ook de algemene voorwaarden van de rijschool aandachtig door.

 

Zal de klant op welke reden dan ook vroegtijdig gaan stoppen door eigen schuld. ( geld gebrek, stoppen afname rijlessen, naar andere rijschool, niet nakomen afspraken rijschool, ziekte, geen zin, geen tijd. ) Dan zal de rijschool kosten in rekening gaan brengen op terug gave restant afname. Hierbij zullen de vooraf betaalde 21% BTW kosten en/of de gegeven kortingen en 35,- euro administratie kosten in mindering gebracht worden op het bedrag van het tegoed.

 

Bij afname van een pakket kun je er ook voor kiezen om dit in delen te betalen. Dit kan in maximaal in 2 termijnen van 1 maand en is kosteloos. De voorwaarden van de termijn betaling; Als er geen lessen afgenomen worden, dan gaan de betaaltermijnen van de uiterlijke 2 maanden gewoon door. Kun je in deze termijnen niet aan de eis voldoen, dan zal de rijschool de gegeven korting alsnog in rekening gaan brengen.

 

Voor verdere informatie kunt u ook de algemene voorwaarde van onze rijschool raadplegen.
Deze kunt u nalezen onder elke pagina van onze mobiele of desktopversie van de website.

 

Aan deze regels van onze rijschool of typ fouten kunnen geen rechten ontleend worden.

 

Eigenaar Rijschool: René van Maaren

9,6 10
Autorijschool van Maaren
194 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen