Rijschool Baarn

Autorijschool Van Maaren is al vele jaren actief als rijschool in Baarn en omgeving. Wij onderscheiden ons van andere rijscholen, doordat wij onze leerlingen veel flexibiliteit bieden. Zo is het mogelijk om de rijlessen af te stemmen op uw agenda en net zo vaak te lessen als je zou willen. Bovendien kunt je bij verhindering de rijles tot 72 uur van te voren gratis annuleren.

Voldoen wij aan jou wensen?

Tijdens een gratis proefles kun je ontdekken of onze rijschool bij je past en of de rijinstructeur voldoet aan jou wensen. Indien je tevreden bent, kunnen wij jou een vrijblijvend advies geven over het aantal rijlessen dat je ongeveer nodig zal hebben om klaar te zijn voor het praktijk examen. Als je Faal-, Rijangst, ADHD, Autisme, ADD, PDD-NOS, Asperger hebt, is dat bij ons geen probleem. Wij zijn hiervoor namelijk gediplomeerd en hebben al jaren ervaring in allerlei angst- en concentratiestoornissen. Naar aanleiding van dit advies kunt je desgewenst het meest ideale lespakket afnemen, zodat je via onze rijschool veel kosten kunt besparen.

Speciale voordelen voor studenten

Voor studenten heeft onze rijschool speciale tarieven. Ook kunt u profiteren van verschillende extra voordelen. Daarnaast hebben wij regelmatig andere acties en aanbiedingen waar iedereen gebruik van kan maken. Het BOVAG lidmaatschap zorgt er tevens voor dat je garantie krijgt op de rijlessen die u heeft afgenomen. Mocht onze rijschool failliet gaan of niet meer in staat zijn de rijlessen te verzorgen, krijgt je via de garantieregeling al jou betaalde lesgeld vergoed. Profiteer vandaag nog van de flexibiliteit en zekerheid van onze rijschool in Baarn en neem direct contact met ons op.

9.4
139 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen