Rijles Hoogland

Woont je in Hoogland of omgeving en wilt je rijles volgen bij jou in de buurt? Kom dan eens langs bij Autorijschool Van Maaren. Wij hebben ons gespecialiseerd in het geven van rijles, waardoor u als leerling zelfstandig en veilig met uw eigen auto kunt deelnemen aan het verkeer. Een rijles is bij ons niet gebonden aan vaste tijden, waardoor je voor een groot deel zelf kunt bepalen wanneer u rijles neemt en hoe vaak je wenst te lessen.

Flexibele lesuren

Wij halen je op bij de locatie die jij aangeeft. Normaal zal dit bij je eigen woning zijn, maar ook als wij je een keer bij jou werk of school op moeten halen, is dat voor ons geen enkel probleem. De flexibele lesuren maken het mogelijk om de rijles zo goed mogelijk op het praktijkexamen te laten aansluiten. Doordat je kunt lessen op drukke en minder drukke uren met betrekking tot het verkeersaanbod in Baarn en omgeving, kunt je rijles nemen onder verschillende omstandigheden.

 

Laat jezelf deskundig adviseren

Profiteer nu snel van de lopende acties en aanbiedingen die bij onze rijschool gelden en sluit het gewenste lespakket af. Info? Vraag dit via het contact formulier of bel: 06-51094012. Voor het aantal autorijlessen kunt u zich deskundig laten adviseren door onze rijinstructeur. Door een gratis intakeles af te nemen, kan onze instructeur een goede inschatting maken voor het aantal lessen dat je nodig zal hebben om op te kunnen voor het praktijkexamen. Vul het contactformulier op deze website in en start zo snel mogelijk met rijles in Hoogland.

9,6 10
Autorijschool van Maaren
194 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen