Autorijles Woudenberg

Voor een leerzame autorijles in Woudenberg hoeft je niet verder meer te zoeken. En als het voor jou nodig is, kunnen wij speciaal voor mensen met faalangst en die angstig zijn voor autorijles, bij Autorijschool Van Maaren gepaste autorijlessen van hoog niveau aanbieden. Als je Faal-, Rijangst, ADHD, Autisme, ADD, PDD-NOS, Asperger hebt, is dat bij ons geen probleem. Wij zijn hiervoor namelijk gediplomeerd en hebben al jaren ervaring in allerlei angst- en concentratiestoornissen. Overigens kunt je ook gerust autorijles bij onze rijschool nemen, wanneer je geen angst hebt om de openbare weg te betreden. Wij bieden u een passend lespakket aan waardoor u weet waar u aan toe bent. Voor vragen? Bel: 06-51094012

Optimale klantgerichtheid en flexibiliteit

Of je nu losse autorijlessen in Woudenberg wilt volgen of een volledig lespakket wilt afnemen, bij onze rijschool bent je altijd van harte welkom. Strevend naar optimale klantgerichtheid en flexibiliteit. Ook willen wij de autorijles zo aangenaam mogelijk laten verlopen. Kunt je een week niet lessen? Geen probleem, wij houden met het lesprogramma zo veel mogelijk rekening met uw agenda.

 

Betalen in termijnen

De betaling voor de autorijlessen kan in verschillende termijnen. Zo is het niet nodig om een groot bedrag in één keer over te maken en kunt je gemakkelijk gespreid betalen. De speciale certificering voor faalangst, maakt van onze rijinstructeur een ware professional die zijn vak volstaat en met verschillende type mensen raad weet. Zo krijg je een zo ideaal mogelijke autorijles.

9,6 10
Autorijschool van Maaren
225 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen