Autorijles Soest

In Soest is autorijles niet altijd mogelijk. Vaak bieden rijscholen rijlessen aan op tijden dat je niet kunt, waardoor je maar een beperkt aantal autorijlessen in de maand kunt volgen. Dat is bij Autorijschool Van Maaren helemaal anders. Wij houden optimaal rekening met jou wensen en zijn in staat de tijden voor autorijles af te stemmen op jouw agenda. Dat betekent dat je in Soest zowel ’s ochtends, ’s middags en ’s avonds bij ons terecht kunt voor autorijles.

Doeltreffende aanpak

Naast de lestijden, kunt je in overleg ook de duur van de lessen en de hoeveelheid lessen bepalen bij onze rijschool. De autorijles wordt te allen tijde verzorgt door een goed opgeleide en betrouwbare rijinstructeur die precies weet om te gaan met allerlei type mensen. Zelfs voor mensen die angstig zijn voor autorijles of die te maken hebben met faalangst, kent de instructeur een doeltreffende aanpak. Deze aanpak is erop gericht dat je op een plezierige wijze zelfstandig leert rijden en zo min mogelijk angst voor het rijexamen hebt. Als je Faal-, Rijangst, ADHD, Autisme, ADD, PDD-NOS, Asperger hebt, is dat bij ons geen probleem. Wij zijn hiervoor namelijk gediplomeerd en hebben al jaren ervaring in allerlei angst- en concentratiestoornissen.

Veilig en comfortabel

De auto waarin je de rijles krijgt, is van alle gemakken voorzien. Een degelijke airconditioning en veiligheidsaccessoires zoals airbags zijn allemaal aanwezig, zodat je veilig en comfortabel rijles in Soest en omgeving kunt nemen. Vraag gerust naar onze tarieven voor autorijles en maak direct gebruik van de mogelijkheid voor een gratis proefles.

9,6 10
Autorijschool van Maaren
225 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen