Rijschool Maarn

Een rijschool in Maarn die betrouwbaar en flexibel autorijles op maat verzorgt? Dat vindt je bij Autorijschool Van Maaren. Wij komen met plezier bij jou in Maarn om je op te halen voor een één of twee uur durende rijles. De eerste proefles is bij onze rijschool zelfs helemaal gratis. Na deze eerste autorijles, kunt je zelf beslissen of onze rijschool bij je past en kunnen wij je adviseren over het aantal rijlessen dat je wellicht nodig heeft voor het behalen van jou autorijbewijs.

100% Garantie

We hebben een 100% Garantie dekking op jou geïnvesteerde lesgeld. Dat geeft je meer zekerheid dan veel andere rijscholen in Maarn en omgeving jou kunnen bieden. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met faalangst. Doordat wij faalangst gecertificeerd zijn, weet onze rijschool precies wat er voor nodig is om jou in je eigen tempo aan het gewenste rijbewijs te helpen. Als je Faal-, Rijangst, ADHD, Autisme, ADD, PDD-NOS, Asperger hebt, is dat bij ons geen probleem. Wij zijn hiervoor namelijk gediplomeerd en hebben al jaren ervaring in allerlei angst- en concentratiestoornissen.

Comfortabele en veilige lesauto’s

Iedere leerling krijgt bij onze rijschool les in een comfortabele en veilige lesauto. Doordat al onze lesauto’s van alle gemakken zijn voorzien, kun je gedurende de gehele rijles comfortabel en veilig rijden door heel Maarn en omstreken. Onze lesauto is altijd voorzien van De nieuwste Advanced Driver Assistance Systems ( ADAS ) technieken.

Maak kennis en neem een proefles!

Vraag daarom een gratis proefles aan, ter kennismaking en je krijg een advies op maat van onze rijschool in Maarn. Kijk eens naar onze referenties van andere tevreden leerlingen. Al jaren een goede en betrouwbare rijschool die jou op een snelle en veilige manier jou begeleidt.

9,6 10
Autorijschool van Maaren
204 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen