Wat moet ik doen voor en tijdens de rijles !

  • Lessen tijdens de Corona tijd !
  • Hoe gaat dit ?
  • Wat moet ik doen ?
  • Zijn er regels ?

 

Gelukkig mogen we weer lesgeven !

Dit gaat niet zomaar, de Corona is niet weg. Wij kunnen elkaar nog steeds ziek maken, met alle gevolgen van dien. Er is op dit moment veel onduidelijk en zeker niet veel geregeld. Dit is de reden dat wij van Autorijschool Van Maaren géén risico nemen, in verband met de veiligheid en gezondheid. De 1,5 meter regel kan niet in de auto, dit is ongeveer een halve meter. Hieronder voor ons het protocol/regels.

 

Tijdelijke verplichte regels: ( tot dat versoepeling mogelijk is )

1. Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 14 dagen de diagnose Corona gehad? ( zo ja? blijf thuis )

2. Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 24 uur last gehad van koorts, hoesten, , loopneus, keelpijn, verhoging vanaf 38 graden, kortademigheid of benauwdheidsklachten? ( zo ja? blijf thuis )

3. Meld dit aan de rijschool 24 uur voor de rijles en/of zeg het af. Ben je te laat of meld je niets, er word nogmaals naar gevraagd ( verplicht ) en bij twijfel gaat de rijles niet door. De kosten van de rijles word dan doorberekend.

4. Neem een eigen mondkapje mee, welke of hoe hij er uitziet is geen probleem. ( wel verplicht ). Ben je het vergeten en/of heb je het niet bij je, dan kan de rijles niet door gaan en de kosten worden in rekening gebracht.

5. Wil jij jezelf laten testen? Dan zal je op de uitslag moeten wachten. Let op! , de afspraak van de geplande rijlessen gelijk afzeggen en meld dit aan de rijschool of je positief of negatief getest bent. Bij eventueel contact met Corona zal de rijschool 10 dagen moeten sluiten ivm incubatietijd. Met alle gevolgen van dien van alle geplande afspraken. De rijschool kan dan niet voor evt extra kosten aansprakelijk gesteld worden.

Tip! Heb je plastic dunne handschoentjes? neem ze mee!

 

Update vanaf 01-07-2020 !

Nog de laatste verandering voor, tijdens en na de rijles.

We mogen weer ( 3 ) mensen in de lesauto hebben vanaf 1 Juli 2020, dus je word opgehaald of thuis afgezet door de kandidaat die voor jouw rijles gehad heeft. Er zit wel een voorwaarde aan vast, dat achter in de auto ( als je terug naar huis gebracht word ) ook het mondkapje verplicht is.

De lesauto word na de rijles op alle contact delen met een speciaal doekje gereinigd (dit zal ik voor jullie doen). De rijlessen worden alleen telefonisch of via de app ingepland.

Voor de rest blijft alles gelden: geen handen schudden, in de elleboog hoesten, handen wassen voor de rijles, anderhalve meter afstand buiten bewaren. enz.

 

Update vanaf 19-10-2020 !

Tijdens het bezoek aan het CBR gebouw, als je gebruik maakt van theorie examens, praktijk examens, en medische rijtesten is een mondkapje verplicht.

Ook tijdens de praktijk examens en medische rijtesten in de lesauto is het mondkapje verplicht. Link CBR examen ( zo gaat het )

 

We hopen jullie voldoende geïnformeerd te hebben.

 

 

 

9,5 10
Autorijschool van Maaren
155 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen