Beoordelingen

Bekijk hier al onze beoordelingen

 

Beoordelingen Autorijschool van Maaren

9,4 met 135 beoordelingen
  • 9,4
  • 9,5
  • 9,2

Beoordeeld door: Liesbeth Engelberts

09-07-2019
10

Beschrijf uw ervaring:
Mijn zoon Jarod heeft zijn autorijbewijs bij Rene gehaald. Hij heeft veel geduld en rust wat hij tijdens de lessen overbrengt. Hij is in staat zijn leerlingen het benodigde zelfvertrouwen te geven. Rene is deskundig, goed, vriendelijk, betrouwbaar en ik kan rene alleen maar aanraden als uitstekende instructeur.

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Graciella

30-06-2019
9

Beschrijf uw ervaring:
Fijne opfrislessen gehad, duidelijke uitleg en goede feedback over mijn rijstijl gekregen

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Eva Mulder

26-06-2019
10

Beschrijf uw ervaring:
René is een vriendelijke, zeer bekwame rij-instructeur met heel veel geduld, begrip en kennis. Ik heb een aantal opfrislessen genomen en voel me stukken zekerder op de weg nu.

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Enrique Rietkerk

23-06-2019
9

Beschrijf uw ervaring:
Leuke gezellige rijlessen, goeie duidelijke instructies en lessen op maat.

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Sanne De Groot

19-06-2019
10

Beschrijf uw ervaring:
Fijne rijlessen. Instructies afgestemd op het gevoel van spanning. Nu weer met vertrouwen de weg op.

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Jurriaan Simonis

11-06-2019
10

Beschrijf uw ervaring:
René is een prettige rij instructeur waar je makkelijk mee kan praten. Dit creëert een fijne sfeer voor tijdens de lessen waardoor het auto rijden ook prettig is. Je hoeft niet bang te zijn om een fout te maken. Daarnaast kan je ook lachen met René en hoeft het niet altijd serieus te zijn. Verder krijg je nuttige tips tijdens het rijden en duidelijk uitleg met gebruik van filmpjes.

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Henk Korlaar

04-05-2019
10

Beschrijf uw ervaring:
Superfijne ervaring! Vijf opfrislessen gehad bij René, die dit op een plezierige en ontspannen manier doet. Ik kan het iedereen aanraden.

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Milou Van Maarseveen

30-04-2019
8,7

Beschrijf uw ervaring:
Duidelijke uitleg en een hele rustige manier van leren. Zelfs nadat je het voor de vijfde keer achter elkaar fout doet, legt hij het nog een keer rustig uit.

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Tomas

09-04-2019
8,3

Beschrijf uw ervaring:
René is een fijne instructeur die alles rustig en duidelijk kan uitleggen. Hij neemt de tijd voor je en past zich goed aan het tempo van de leerling en niet andersom. Ik heb een prettige lestijd gehad bij Autorijschool van Maaren.

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Roos Van der Laan

06-03-2019
8,7

Beschrijf uw ervaring:
Ik ben zeer tevreden over de lessen bij Rene van Maaren. Ik heb hem ervaren als een kundige, betrouwbare en zeer betrokken instructeur. Waar ik zelf de moed wel eens in de schoenen voelde zakken hield Rene altijd het vertrouwen en wist me weer te steunen en te motiveren om vol te houden. Hij sluit goed aan op jouw persoonlijke rij- en leerstijl wat ik heel prettig vond. Er was altijd ruimte voor eigen initiatief of wensen tijdens de rijlessen. Zelf heb ik twee keer faalangst examen gedaan waar Rene mij heel goed op heeft voorbereid.
Top instructeur die ik iedereen kan aanraden!

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Nino Haverbusch

04-03-2019
10

Beschrijf uw ervaring:
Een super ervaring met Rene van maaren, geduldig en duidelijk in het les geven. Houd van een grapje, heel belangrijk!

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Mike Burgt

14-02-2019
8

Beschrijf uw ervaring:
Goed en zorgvuldige uitleg en begeleiding

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Simone Plet

12-02-2019
8,3

Beschrijf uw ervaring:
René wist mij goed te motiveren en begeleiden. Ik heb in alle lessen goede tips en reflectiemomenten gekregen. Naast de goede begeleiding was het ook nog erg gezellig. Hartstikke bedankt!

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Durmuscan Babacan

11-02-2019
10

Beschrijf uw ervaring:
Dankjewel voor alles, in één keer geslaagd dankzij Meneer Rene altijd geduldig en gezellig

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Elisa

02-02-2019
10

Beschrijf uw ervaring:
Wat een goede keuze om bij René mijn zekerheid in de auto weer terug te krijgen! Na een kwartier rijden zag hij al waar mijn onzekerheden in het rijden zaten en die hebben we aangepakt. Na 3 lessen durf ik de weg zelf weer op. Met dank aan de fijne begeleiding: persoonlijk, effectief en met humor. Top!

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Chiel Van empelen

23-01-2019
8,3

Beschrijf uw ervaring:
Ik vind het een goede rijschool , ik kon lessen inplanne wanneer het mij uitkwam en het waren gezellige en goede lessen waar je veel leert en je op je gemak voelt

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Geanne Hogeterp

22-01-2019
9

Beschrijf uw ervaring:
Toen ik na een aantal jaren het autorijden weer wilde oppakken ivm mijn nieuwe baan, heb ik bij René aangeklopt. René heeft me hele goede rijtips gegeven en het duwtje in de rug wat ik nodig had. Leuk is ook zijn humor, waardoor ik meer ontspande tijdens het rijden. Ook fijn: als je een paar opfrislessen neemt, kijkt René echt naar wat je nodig hebt. (en laat hij je geen onnodige extra lessen nemen) Die eerlijkheid waardeer ik ook zeer. Ik zou René zeker aanraden als rij-instructeur!

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Tirza Bartelds

14-01-2019
10

Beschrijf uw ervaring:
Een super fijne rijinstructeur, met veel geduld en persoonlijke aandacht. Heeft mij veel zelfvertrouwen op de weg gegeven. Ik had me geen betere instructeur kunnen wensen!

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Maxime B

29-12-2018
10

Beschrijf uw ervaring:
Ik was al in het bezit van een rijbewijs, maar vanwege rijangst durfde ik de weg niet meer op. Maar na drie lessen van René heb ik het rijden weer durven oppakken. Langzaam ging het rijden beter en werd de spanning minder. Nu durf ik eindelijk langere stukken alleen te rijden, waar ik René heel dankbaar voor ben! Als je rijangst hebt of behoefte hebt aan een instructeur die rustig is en veel aandacht schenkt, moet je bij deze rijschool zijn.

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Ruth Stegeman

22-12-2018
9

Beschrijf uw ervaring:
Renee is een super fijne man die mij veel door mij meer zekerheid te hebben gegeven, mij heeft geholpen aan mijn rijbewijs. Top man

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!
135 beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen