Beoordelingen

Bekijk hier al onze beoordelingen

Beoordelingen Autorijschool van Maaren

9,4 met 127 beoordelingen
  • 9,4
  • 9,5
  • 9,1

Beoordeeld door: Tomas

09-04-2019
8,3

Beschrijf uw ervaring:
René is een fijne instructeur die alles rustig en duidelijk kan uitleggen. Hij neemt de tijd voor je en past zich goed aan het tempo van de leerling en niet andersom. Ik heb een prettige lestijd gehad bij Autorijschool van Maaren.

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Roos Van der Laan

06-03-2019
8,7

Beschrijf uw ervaring:
Ik ben zeer tevreden over de lessen bij Rene van Maaren. Ik heb hem ervaren als een kundige, betrouwbare en zeer betrokken instructeur. Waar ik zelf de moed wel eens in de schoenen voelde zakken hield Rene altijd het vertrouwen en wist me weer te steunen en te motiveren om vol te houden. Hij sluit goed aan op jouw persoonlijke rij- en leerstijl wat ik heel prettig vond. Er was altijd ruimte voor eigen initiatief of wensen tijdens de rijlessen. Zelf heb ik twee keer faalangst examen gedaan waar Rene mij heel goed op heeft voorbereid.
Top instructeur die ik iedereen kan aanraden!

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Nino Haverbusch

04-03-2019
10

Beschrijf uw ervaring:
Een super ervaring met Rene van maaren, geduldig en duidelijk in het les geven. Houd van een grapje, heel belangrijk!

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Mike Burgt

14-02-2019
8

Beschrijf uw ervaring:
Goed en zorgvuldige uitleg en begeleiding

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Simone Plet

12-02-2019
8,3

Beschrijf uw ervaring:
René wist mij goed te motiveren en begeleiden. Ik heb in alle lessen goede tips en reflectiemomenten gekregen. Naast de goede begeleiding was het ook nog erg gezellig. Hartstikke bedankt!

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Durmuscan Babacan

11-02-2019
10

Beschrijf uw ervaring:
Dankjewel voor alles, in één keer geslaagd dankzij Meneer Rene altijd geduldig en gezellig

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Elisa

02-02-2019
10

Beschrijf uw ervaring:
Wat een goede keuze om bij René mijn zekerheid in de auto weer terug te krijgen! Na een kwartier rijden zag hij al waar mijn onzekerheden in het rijden zaten en die hebben we aangepakt. Na 3 lessen durf ik de weg zelf weer op. Met dank aan de fijne begeleiding: persoonlijk, effectief en met humor. Top!

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Chiel Van empelen

23-01-2019
8,3

Beschrijf uw ervaring:
Ik vind het een goede rijschool , ik kon lessen inplanne wanneer het mij uitkwam en het waren gezellige en goede lessen waar je veel leert en je op je gemak voelt

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Geanne Hogeterp

22-01-2019
9

Beschrijf uw ervaring:
Toen ik na een aantal jaren het autorijden weer wilde oppakken ivm mijn nieuwe baan, heb ik bij René aangeklopt. René heeft me hele goede rijtips gegeven en het duwtje in de rug wat ik nodig had. Leuk is ook zijn humor, waardoor ik meer ontspande tijdens het rijden. Ook fijn: als je een paar opfrislessen neemt, kijkt René echt naar wat je nodig hebt. (en laat hij je geen onnodige extra lessen nemen) Die eerlijkheid waardeer ik ook zeer. Ik zou René zeker aanraden als rij-instructeur!

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Tirza Bartelds

14-01-2019
10

Beschrijf uw ervaring:
Een super fijne rijinstructeur, met veel geduld en persoonlijke aandacht. Heeft mij veel zelfvertrouwen op de weg gegeven. Ik had me geen betere instructeur kunnen wensen!

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Maxime B

29-12-2018
10

Beschrijf uw ervaring:
Ik was al in het bezit van een rijbewijs, maar vanwege rijangst durfde ik de weg niet meer op. Maar na drie lessen van René heb ik het rijden weer durven oppakken. Langzaam ging het rijden beter en werd de spanning minder. Nu durf ik eindelijk langere stukken alleen te rijden, waar ik René heel dankbaar voor ben! Als je rijangst hebt of behoefte hebt aan een instructeur die rustig is en veel aandacht schenkt, moet je bij deze rijschool zijn.

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Ruth Stegeman

22-12-2018
9

Beschrijf uw ervaring:
Renee is een super fijne man die mij veel door mij meer zekerheid te hebben gegeven, mij heeft geholpen aan mijn rijbewijs. Top man

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Marlies

19-12-2018
9,3

Beschrijf uw ervaring:
Ik heb een fijne en plezierige tijd gehad bij rijschool van Maaren. Aan het begin van de lessen vond ik het best spannend om te rijden. De rij instructeur gaf mij zelfvertrouwen waardoor het rijden steeds beter ging.

Ik zou Autorijschool van Maaren niet aanbevelen!

Beoordeeld door: Bente Van Gent

10-12-2018
8,3

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Guus Terstappen

27-11-2018
9

Beschrijf uw ervaring:
Hele goede persoonlijke begeleiding, heb me altijd op gemak gevoelt en we hebben veel gelachen. Ik heb niet alleen mijn rijbewijs in 1x gehaald, ik heb ook veel over mezelf geleerd. Dankjewel René!

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Jordi Vd Broek

13-11-2018
8,3

Beschrijf uw ervaring:
Na wat rondgekeken te hebben naar rijscholen kwam ik uit bij René, na de proefles was ik direct overtuigd. Inmiddels mijn rijbewijs gehaald en ik kijk terug op rijlessen met duidelijke uitleg, persoonlijke aanpak en daarnaast ook nog gezellig.

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Érin Rippen

05-11-2018
9,7

Beschrijf uw ervaring:
Na een aantal keer gezakt te zijn voor mijn rijexamen, verloor ik mijn zelfvertrouwen in het verkeer. Toen ben ik overgestapt naar autorijschool Van Maaren. René is een prettige rijinstructeur. Dankzij zijn adviezen en tips kreeg ik mijn zelfvertrouwen in het verkeer weer terug. Hij kan goed inschatten wat jij als persoon nodig hebt om een betere bestuurder te worden.

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Robert Groenhout

24-10-2018
9,7

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Thomas Vuister

21-10-2018
9

Beschrijf uw ervaring:
Erg fijne lessen! René geeft erg fijn les en geeft goede tips, waardoor je zelfverzekerd leert autorijden. Zeker aan te raden dus!

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: G. Rensink

08-10-2018
10

Beschrijf uw ervaring:
Zijn manier van kernpunten aanpakken, hielp mij bijzonder goed. Zijn adviezen, tips & stimulerende gesprekken brachten mij op een ander niveau zodat ik nu weer een stuk relaxter en zelfvertrouwd de snelweg op kan. Nogmaals hartelijk dank voor alle adviezen. G. Rensink

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!
127 beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen