Beoordelingen

Bekijk hier al onze beoordelingen

Beoordelingen Autorijschool van Maaren

9,4 met 102 beoordelingen
  • 9,4
  • 9,5
  • 9,2

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

20-08-2018
10

Beschrijf uw ervaring:
Dankzij Rene heb ik mijn rijbewijs gehaald en begin ik autorijden zelfs leuk te vinden. Ik was een "moeilijke" leerling. Na 3 mislukte afrijpogingen en talloze rijlessen had ik de hoop bijna opgegeven. Ik besloot over te stappen naar Rene, omdat hij ervaring heeft met mensen die autorijden niet makkelijk vinden. Rene heeft me geleerd om zelfstandig te rijden en foutjes zelf op te lossen. Ook zijn eindeloze rust, geduld en bemoedigende woorden werkten motiverend. Voor iedereen die moeite heeft met het halen van zijn of haar rijbewijs, of autorijden spannend vindt raad ik Rene van harte aan.

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Rens Van Dinther

20-08-2018
10

Beschrijf uw ervaring:
Ik heb de rijlessen van Rene als zeer prettig ervaren. De deskundigheid en kalmte van Rene heeft mij zonder moeite door alle rijlessen heen geloodst. Ik beveel iedereen aan om lekker bij Rene te gaan lessen!

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Mirthe Wesbonk

16-06-2018
9

Beschrijf uw ervaring:
Dankzij de super toffe lessen van Rene ben ik in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Door de test die je vooraf die je vooraf doet weet hij zijn lessen op ieders eigen niveau aan te passen. Zo ben ik een doener en hield hij daar rekening mee tijdens de lessen. Na een stukje theorie mocht ik dan weer even lekker hard op de snelweg 😉.
Rene, super bedankt!

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Celine Birza

15-06-2018
10

Beschrijf uw ervaring:
Ik heb een goede ervaring gehad, veel gelachen in de auto. Een goede rijinstructeur!

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Daphne

07-02-2018
10

Beschrijf uw ervaring:
Ik heb een goede ervaring gehad bij deze rijschool. De lessen waren leuk en goed aangepast op mijn tempo.

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Ilse

05-02-2018
10

Beschrijf uw ervaring:
Dankzij Rene was autorijden best oke. 😉 Rene is gezellig, heeft humor en kan goed inschatten welke benadering werkt voor een leerling. De prijs per les is vergeleken met andere rijscholen zeker scherp en Rene is zo flexibel als mogelijk binnen zijn drukke schema. Iedereen die het vraagt zal ik hem aanraden! 🙂

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Eduard Van der Kooij

06-12-2017
9

Beschrijf uw ervaring:
Auorijschool van Maaren is een rijschool aan te raden voor mensen die vooral veel behoefte hebben aan persoonlijke aandacht en leren op je eigen tempo. De lessen bestaan vaak uit een gedeelte herhalen wat je al kunt (en in mijn geval daarmee weer een beetje in het autorijden komen) en daarna probeert René je uit te dagen met nieuwe vaardigheden of met het aanscherpen van je vaardigheden. Voor mij een erg prettige manier van lessen!

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Tristan Van dijken

03-12-2017
10

Beschrijf uw ervaring:
Aardige geduldige instructeur, heb het gezellig gevonden tijdens de lessen.

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dirc Stöver

04-11-2017
10

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Teun Verweij

03-11-2017
10

Beschrijf uw ervaring:
Fantastische rijschool waardoor ik mijn rijbewijs heb kunnen halen! René geeft goede lessen en biedt goede persoonlijke inzichten. Ik zou zeker aanraden hier je lessen te nemen!

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: J

30-10-2017
8,7

Beschrijf uw ervaring:
Top lessen gehad !

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Vladislavs Packo

28-08-2017
9,7

Beschrijf uw ervaring:
De instructeur programmeerd je om een zelfstandige, zelfverzekerde, scherpe chauffeur te zijn.

Ik persoonlijk was in een keer geslaagd.

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Meike

18-08-2017
9

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Marije

16-07-2017
9

Beschrijf uw ervaring:
Ik heb bij René een aantal rijlessen genomen omdat ik al 8 jaar mijn rijbewijs heb maar nauwelijks heb gereden waardoor ik angstig was geworden om weer te gaan rijden. René is een fijne, rustige instructeur. Hij kan goed inschatten wat je nodig hebt en laat je op je gemak voelen. Hij benadrukt steeds dat de rijlessen alleen voor jezelf zijn, je hebt je rijbewijs en je mag gewoon rijden. Met een paar lessen en de goede uitleg van René durfde ik weer zelf de weg op. Ik kan hem iedereen aanraden. Heel erg bedankt!

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Carmen Heijboer

07-07-2017
9,7

Beschrijf uw ervaring:
Omdat ik nogal onzeker van mezelf ben was ik opzoek naar een goede rijschool die mij meer vertrouwen kon geven. Door deze rijschool heb ik meer zelfvertrouwen gekregen. Super leuke maar vooral leerzame lessen gehad! Ik raad zeker autorijschool van Maaren aan!

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Hugo Brandse

29-06-2017
8

Beschrijf uw ervaring:
Ik werd goed ondersteund en aangemoedigd om door te blijven zetten. Dit is bewijs dat iedereen het kan zolang je maar doorzet

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Laura Steendam

23-05-2017
9,7

Beschrijf uw ervaring:
In korte tijd heb ik mijn rijbewijs in een keer gehaald! René geeft duidelijke en goede instructies, is rustig en zorgt voor een gezellige sfeer in de auto. Ook houdt hij rekening met je tempo en geeft complimenten. Dit geeft veel zelfvertrouwen. Ik heb met veel plezier bij René gelest en daarom kan ik iedereen deze rijschool van harte aanbevelen!

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Jesse Monteiro

01-03-2017
8,7

Beschrijf uw ervaring:
Rustige en duidelijke rijinstructeur. Hij leert je alles op je eigen tempo en zorgt voor rust zodat jij je eigen ding kan doen.

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Marlies Van Heijst

17-01-2017
9,3

Beschrijf uw ervaring:
Leuke en leerzame rijlessen gehad! René is geduldig en geeft een duidelijke uitleg. Hij zegt niet alleen wat fout gaat maar ook wat goed gaat. Hij luistert naar jouw wensen en maakt af en toe wat leuke grapjes. Kortom: een aanrader!

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Tessa

13-01-2017
10

Beschrijf uw ervaring:
Super rijschool! Je krijgt goede persoonlijke begeleiding en het is nog gezellig ook.
Ik heb het echt aan René te danken dat ik in 1x geslaagd ben.

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!
102 beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen