Beoordelingen

Bekijk hier al onze beoordelingen

Beoordelingen Autorijschool van Maaren

9,4 met 114 beoordelingen
  • 9,4
  • 9,5
  • 9,2

Beoordeeld door: Bente Van Gent

10-12-2018
8,3

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Guus Terstappen

27-11-2018
9

Beschrijf uw ervaring:
Hele goede persoonlijke begeleiding, heb me altijd op gemak gevoelt en we hebben veel gelachen. Ik heb niet alleen mijn rijbewijs in 1x gehaald, ik heb ook veel over mezelf geleerd. Dankjewel René!

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Jordi Vd Broek

13-11-2018
8,3

Beschrijf uw ervaring:
Na wat rondgekeken te hebben naar rijscholen kwam ik uit bij René, na de proefles was ik direct overtuigd. Inmiddels mijn rijbewijs gehaald en ik kijk terug op rijlessen met duidelijke uitleg, persoonlijke aanpak en daarnaast ook nog gezellig.

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Érin Rippen

05-11-2018
9,7

Beschrijf uw ervaring:
Na een aantal keer gezakt te zijn voor mijn rijexamen, verloor ik mijn zelfvertrouwen in het verkeer. Toen ben ik overgestapt naar autorijschool Van Maaren. René is een prettige rijinstructeur. Dankzij zijn adviezen en tips kreeg ik mijn zelfvertrouwen in het verkeer weer terug. Hij kan goed inschatten wat jij als persoon nodig hebt om een betere bestuurder te worden.

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Robert Groenhout

24-10-2018
9,7

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Thomas Vuister

21-10-2018
9

Beschrijf uw ervaring:
Erg fijne lessen! René geeft erg fijn les en geeft goede tips, waardoor je zelfverzekerd leert autorijden. Zeker aan te raden dus!

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: G. Rensink

08-10-2018
10

Beschrijf uw ervaring:
Zijn manier van kernpunten aanpakken, hielp mij bijzonder goed. Zijn adviezen, tips & stimulerende gesprekken brachten mij op een ander niveau zodat ik nu weer een stuk relaxter en zelfvertrouwd de snelweg op kan. Nogmaals hartelijk dank voor alle adviezen. G. Rensink

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Annemiek

08-10-2018
10

Beschrijf uw ervaring:
Ik had een aantal jaren geen auto gereden. 1 proefles gehad en een dubbele rijles en ik rijd weer vrolijk rond. Rene is heel rustig en gaf me het zelfvertrouwen dat ik nodig had. Vond het ook fijn dat hij niet onnodige lessen of pakketten adviseerde. Aanrader

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Manon Koelewijn

19-09-2018
10

Beschrijf uw ervaring:
Super fijne rijlessen gehad altijd Rene is altijd super relaxed waardoor je je ook op je gemak voelt met lessen! Zeker een aanrader!

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Myrthe

17-09-2018
10

Beschrijf uw ervaring:
Vanwege mijn faalangst heb ik voor deze rijschool gekozen. En dit was een heel goede keuze. Het waren erg gezellige lessen waar ik heel veel aan heb gehad. Dankzij Rene rijd ik nu met zelfvertrouwen. Zeker een aanrader!

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Joyce

09-09-2018
9,3

Beschrijf uw ervaring:
Rene zorgt voor een rustige en vertrouwde sfeer. Heeft veel aandacht voor persoonlijke aandachtspunten en een goed verwachtingsmanagement!

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Denise Roos

22-08-2018
10

Beschrijf uw ervaring:
In een keer me rijbewijs door super fijne en gezellige lessen van Rene! Door zijn geduld en prettige uitleg met veel plezier me rijlessen gevolgd.

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

20-08-2018
10

Beschrijf uw ervaring:
Dankzij Rene heb ik mijn rijbewijs gehaald en begin ik autorijden zelfs leuk te vinden. Ik was een "moeilijke" leerling. Na 3 mislukte afrijpogingen en talloze rijlessen had ik de hoop bijna opgegeven. Ik besloot over te stappen naar Rene, omdat hij ervaring heeft met mensen die autorijden niet makkelijk vinden. Rene heeft me geleerd om zelfstandig te rijden en foutjes zelf op te lossen. Ook zijn eindeloze rust, geduld en bemoedigende woorden werkten motiverend. Voor iedereen die moeite heeft met het halen van zijn of haar rijbewijs, of autorijden spannend vindt raad ik Rene van harte aan.

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Rens Van Dinther

20-08-2018
10

Beschrijf uw ervaring:
Ik heb de rijlessen van Rene als zeer prettig ervaren. De deskundigheid en kalmte van Rene heeft mij zonder moeite door alle rijlessen heen geloodst. Ik beveel iedereen aan om lekker bij Rene te gaan lessen!

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Mirthe Wesbonk

16-06-2018
9

Beschrijf uw ervaring:
Dankzij de super toffe lessen van Rene ben ik in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Door de test die je vooraf die je vooraf doet weet hij zijn lessen op ieders eigen niveau aan te passen. Zo ben ik een doener en hield hij daar rekening mee tijdens de lessen. Na een stukje theorie mocht ik dan weer even lekker hard op de snelweg 😉.
Rene, super bedankt!

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Celine Birza

15-06-2018
10

Beschrijf uw ervaring:
Ik heb een goede ervaring gehad, veel gelachen in de auto. Een goede rijinstructeur!

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Daphne

07-02-2018
10

Beschrijf uw ervaring:
Ik heb een goede ervaring gehad bij deze rijschool. De lessen waren leuk en goed aangepast op mijn tempo.

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Ilse

05-02-2018
10

Beschrijf uw ervaring:
Dankzij Rene was autorijden best oke. 😉 Rene is gezellig, heeft humor en kan goed inschatten welke benadering werkt voor een leerling. De prijs per les is vergeleken met andere rijscholen zeker scherp en Rene is zo flexibel als mogelijk binnen zijn drukke schema. Iedereen die het vraagt zal ik hem aanraden! 🙂

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Eduard Van der Kooij

06-12-2017
9

Beschrijf uw ervaring:
Auorijschool van Maaren is een rijschool aan te raden voor mensen die vooral veel behoefte hebben aan persoonlijke aandacht en leren op je eigen tempo. De lessen bestaan vaak uit een gedeelte herhalen wat je al kunt (en in mijn geval daarmee weer een beetje in het autorijden komen) en daarna probeert René je uit te dagen met nieuwe vaardigheden of met het aanscherpen van je vaardigheden. Voor mij een erg prettige manier van lessen!

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Tristan Van dijken

03-12-2017
10

Beschrijf uw ervaring:
Aardige geduldige instructeur, heb het gezellig gevonden tijdens de lessen.

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!
114 beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen