Beoordelingen

Bekijk hier al onze beoordelingen

Beoordelingen Autorijschool van Maaren

9,3 met 91 beoordelingen
  • 9,4
  • 9,5
  • 9,1

Beoordeeld door: Vladislavs Packo

28-08-2017
9,7

Beschrijf uw ervaring:
De instructeur programmeerd je om een zelfstandige, zelfverzekerde, scherpe chauffeur te zijn.

Ik persoonlijk was in een keer geslaagd.

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Meike

18-08-2017
9

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Marije

16-07-2017
9

Beschrijf uw ervaring:
Ik heb bij René een aantal rijlessen genomen omdat ik al 8 jaar mijn rijbewijs heb maar nauwelijks heb gereden waardoor ik angstig was geworden om weer te gaan rijden. René is een fijne, rustige instructeur. Hij kan goed inschatten wat je nodig hebt en laat je op je gemak voelen. Hij benadrukt steeds dat de rijlessen alleen voor jezelf zijn, je hebt je rijbewijs en je mag gewoon rijden. Met een paar lessen en de goede uitleg van René durfde ik weer zelf de weg op. Ik kan hem iedereen aanraden. Heel erg bedankt!

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Carmen Heijboer

07-07-2017
9,7

Beschrijf uw ervaring:
Omdat ik nogal onzeker van mezelf ben was ik opzoek naar een goede rijschool die mij meer vertrouwen kon geven. Door deze rijschool heb ik meer zelfvertrouwen gekregen. Super leuke maar vooral leerzame lessen gehad! Ik raad zeker autorijschool van Maaren aan!

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Hugo Brandse

29-06-2017
8

Beschrijf uw ervaring:
Ik werd goed ondersteund en aangemoedigd om door te blijven zetten. Dit is bewijs dat iedereen het kan zolang je maar doorzet

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Laura Steendam

23-05-2017
9,7

Beschrijf uw ervaring:
In korte tijd heb ik mijn rijbewijs in een keer gehaald! René geeft duidelijke en goede instructies, is rustig en zorgt voor een gezellige sfeer in de auto. Ook houdt hij rekening met je tempo en geeft complimenten. Dit geeft veel zelfvertrouwen. Ik heb met veel plezier bij René gelest en daarom kan ik iedereen deze rijschool van harte aanbevelen!

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Jesse Monteiro

01-03-2017
8,7

Beschrijf uw ervaring:
Rustige en duidelijke rijinstructeur. Hij leert je alles op je eigen tempo en zorgt voor rust zodat jij je eigen ding kan doen.

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Marlies Van Heijst

17-01-2017
9,3

Beschrijf uw ervaring:
Leuke en leerzame rijlessen gehad! René is geduldig en geeft een duidelijke uitleg. Hij zegt niet alleen wat fout gaat maar ook wat goed gaat. Hij luistert naar jouw wensen en maakt af en toe wat leuke grapjes. Kortom: een aanrader!

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Tessa

13-01-2017
10

Beschrijf uw ervaring:
Super rijschool! Je krijgt goede persoonlijke begeleiding en het is nog gezellig ook.
Ik heb het echt aan René te danken dat ik in 1x geslaagd ben.

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Veerle

20-12-2016
9,3

Beschrijf uw ervaring:
Ik kende Autorijschool Van Maaren van mijn buren. 4 buurkinderen hadden bij René gelest en waren zeer tevreden, vooral omdat hij rustig en geduldig scheen te lessen.

Ik ben ook heel erg tevreden over mijn lessen van René. Tijdens de les is het gezellig, doordat je praatjes kan maken en hij je op je gemak stelt tijdens het rijden. Er wordt gekeken naar jouw niveau en past zich hierop aan. Hij is erg geduldig en blijft altijd rustig, ook al maak je fouten. Hij weet dat je er bent om te leren en zo lest hij ook.
Door alle lessen was ik goed voorbereid op mijn examen, doormiddel van proef examens, uitleg en geruststelling wist ik zonder ervaring hoe een examen zou kunnen zijn.

Ik heb met veel plezier gereden bij autorijschool van Maaren en kan door al zijn lessen nu met een zeker gevoel zelfstandig de weg op!

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Judith Bravenboer

09-12-2016
9,7

Beschrijf uw ervaring:
Op aanraden van mijn zus heb ik rijlessen genomen bij René. Daar heb ik absoluut geen spijt van. De rustige uitleg, de terugkoppelingen en de hilariteit van René maken rijlessen gewoon heel leuk. Als je even wat minder vertrouwen had in je rijvaardigheid, werd dat wel weer opgelost. Het was een feestje om in de auto te zitten en het werd bijna jammer om te slagen. Gelukkig toch gelukt met de grootste dank aan René. Een aanrader voor iedereen!

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Francis Paloma Zwaanenburg

02-12-2016
10

Beschrijf uw ervaring:
Ik had het al eerder geprobeerd bij een grote rijschool die zogenaamd om kon gaan met mijn faalangst. Na continue een andere rijdocent te krijgen en gewezen werd hoe ik fout reed in de auto was ik er klaar mee.

Bij Rene kreeg ik het geduld en de aandacht om zelfverzekerd te zijn tijdens het autorijden. Ik heb mijn rust gevonden. ik heb dan ook eindelijk gisteren mijn Rij examen gehaald!!! 😀

Ik kan mij voorstellen dat je ook zonder faalangst heel leuk les kan krijgen waar je echt wat aan hebt. Rene heeft zo'n humor dat hij met iedereen wel om weet te gaan. Hij zorgt er in ieder geval voor dat je niet met een rugzakje zit, vol met het idee dat je het niet kan of ergens een fout hebt gemaakt. Het gaat om oplossingen vinden en de rust bewaren.

Ik ben super blij dat ik het in één keer gelukt is te slagen bij Rene, maar ik ga de lol en de gesprekken missen!

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Tobias Bosch

11-10-2016
8,3

Beschrijf uw ervaring:
Hele goede lessen gehad; er wordt een mooi persoonlijk plan gemaakt, zodat je met alle kennis die je krijgt goed geschoold je examen in gaat! Wat er ook gebeurd, Van Maaren blijft een rustige goede leraar!

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Arturo

24-09-2016
9,7

Beschrijf uw ervaring:
Rene heeft mij de komende maanden erg geholpen mijn laatste drempel te overwinnen. Eerst reed ik erg twijfelachtig en waren drukke situatie te onoverzichtelijk voor mij. Door Rene relaxen uitstraling, (grappige) humor en zijn manier van lesgeven ben ik elke les steeds zelfverzekerder gaan rijden.

In het bijzonder heeft mij door de lessen heen en ook net voor het examen mij tips gegeven die erg nuttig waren. Deze tips waren voor mij zo nuttig dat ik heel relaxed het praktijk examen inging en ook in 1 keer slaagde.

Daarom wil ik Rene nogmaals hartelijk bedanken voor zowel het veilig leren rijden in het verkeer als de gezellige en leerzame gesprekken die we hebben gevoerd tijdens de rijlessen.

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Joris Snijders

19-08-2016
10

Beschrijf uw ervaring:
Ik heb alltijd al een beetje faalangst gehad maar Rene hielp me er met het autorijden goed vanaf. Een ontzettend gezellige rijinstructeur die je geduldig het vertrouwen geeft dat je het kan. In één keer geslaagd!

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Vincent

18-08-2016
9

Beschrijf uw ervaring:
René is een goede en geduldige instructeur die goed weet wat je zwakke en sterke punten zijn, daarnaast is hij ook nog eens een gezellige instructeur.

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dennis Tomassen

17-08-2016
10

Beschrijf uw ervaring:
Onze zoon heeft PDD NOS. En door deskundig lesgeven in 1 keer zijn rijbewijs gehaald. Ik kan deze rijschool bij iedereen aanbevelen

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Kim

17-08-2016
9,7

Beschrijf uw ervaring:
Ik heb ruim 7 jaar mijn rijbewijs, maar had de afgelopen jaren weinig gereden. De stap om weer te gaan rijden werd steeds lastiger, maar de wens voor een eigen autootje en meer vrijheid werden steeds groter. Uiteindelijk bij Autorijschool Van Maaren terecht gekomen voor de opfriscursus autorijden. Geen moment spijt van gehad! Na 8 uur lessen weer veel meer vertrouwen in het autorijden gekregen en inmiddels staat ook mijn eerste eigen auto voor de deur! Renee bedankt voor je gezelligheid, geduld en vertrouwen!

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Marjon

09-08-2016
8,3

Beschrijf uw ervaring:
Na het halen van mijn rijbewijs,7 jaar geleden, heb ik weinig gereden. Ik durfde ook niet meer inmiddels. Uiteindelijk toch de stap gezet om weer te gaan lessen. Bewust gezocht naar een instructeur die rustig is en mij de tijd geeft om te leren. En met 10 lessen durf ik nu weer zelf de auto in. Rene heeft op een rustige maar wel duidelijke manier mij weer op weg geholpen. En het belangrijkste: autorijden is weer leuk geworden!

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!

Beoordeeld door: Eva

20-07-2016
10

Beschrijf uw ervaring:
Op aanraden van mijn broer ben ook ik bij René gaan lessen en dat is een goede keuze geweest. Een ontzettend fijne rijschool, René heeft veel geduld en legt situaties of problemen duidelijk uit. Lessen inplannen gaat gemakkelijk en hierin is ook veel flexibiliteit, wat erg handig is in verband met school of werk, Daarnaast is René ook nog eens een ontzettend leuk gezelschap in de auto! Een absolute aanrader als je op zoek bent naar een rijschool!

Ik zou Autorijschool van Maaren aanbevelen!
91 beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen