Autorijles Nijkerk

Komt je uit Nijkerk of omgeving en bent je op zoek naar een rijschool waar jij terecht kunt voor flexibel autorijles geheel nog wens? Kom dan eens langs bij Autorijschool Van Maaren. Bij ons is de eerste autorijles in Nijkerk altijd vrijblijvend. Tijdens deze proefles kunt u ontdekken of de manier van lessen bij u past en of u een klik heeft met onze rijinstructeur. Wanneer de proefles is bevallen, kunnen wij jou adviseren over een gepast lespakket. Als je Faal-, Rijangst, ADHD, Autisme, ADD, PDD-NOS, Asperger hebt, is dat bij ons geen probleem. Wij zijn hiervoor namelijk gediplomeerd en hebben al jaren ervaring in allerlei angst- en concentratiestoornissen.

 

Afstemming op uw agenda

Bij ons is het mogelijk om de autorijlessen in te plannen op de tijden die u het beste uitkomen. Dat betekent dat je niet alleen overdag terecht kunt bij onze autorijschool, maar zelfs in de avonduren en op zaterdagen. Bovendien heb je de mogelijkheid om zelf de frequentie van de autorijlessen te bepalen. Zo maakt het voor ons niet uit of je maar één rijles in de week autorijles neemt of dat u zes uur in een week wilt rijden. Wij zorgen altijd dat de lestijden worden afgestemd op uw agenda.

Lespakketten en losse lessen

De autorijlessen worden door ons in Nijkerk en omstreken gegeven in een comfortabele en geavanceerde lesauto waarmee je veilig de weg op kunt. Hierbij bieden wij de optie om losse lessen af te nemen, maar ook lespakketten. Bij deze laatste mogelijkheid betaalt je per les als vanzelfsprekend minder per autorijles. Maak snel een afspraak met onze lesinstructeur en start zo snel mogelijk met autorijles bij onze rijschool.

9,6 10
Autorijschool van Maaren
225 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen